shanty, nederweert, Shantygroep, shantykoor, limburg,                  zeemansliederen, zangkoor,  Shantyfestival

 

Welkom op de site van

Shantygroep Aan Paol 60

Nederweert

 

 

 

 

 

Shantygroep ‘Aan Paol 60’ Nederweert kwam medio 2003 tot stand op initiatief van Chris van Goch, zelf een gepassioneerd zanger en entertainer.

Op dit moment bestaat de vereniging uit bijna 40 leden, met als thuishaven de plaats Nederweert in de provincie Limburg. Wil de “smoeltjes” van onze leden zien dan kun je naar het smoelenboek gaan.

 

Instrumentaal wordt de zanggroep ondersteund door een eigen combo bestaande uit een bassist, gitariste en cajunspeler. Bij een aantal nummers worden begeleidende instrumenten toegevoegd zoals een mandoline, viool, mondharmonica en fluit.

 

De groep staat onder muzikale leiding van dirigent/pianist/arrangeur Gerald Wijnen uit Brunssum.

 

De vereniging beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie die bediend wordt door onze geluidsman Pierre Kneepkens.

 

Er wordt gerepeteerd aan een breed repertoire van aan en op het water (en de havenkroegen) verbonden liederen, die in diverse talen worden gezongen. Niet alleen shanty's maar ook andere nautische zangnummers staan op het zeer gevarieerde programma van onze muzikale wereldreis.

 

De vereniging heeft gezelligheid hoog in het vaandel staan. Kom gerust eens kijken en luisteren. Wij repeteren elke dinsdagavond van acht tot tien in ons repetitielokaal van de Wups Pub aan de Kerkstraat te Nederweert tegenover de Lambertuskerk. Maak eens een paar repetities mee, luister en maak een praatje met deze of gene. Lijkt het je wat, beslis dan in overleg met de dirigent of je als lid wilt toetreden. Eenmaal toegetreden betaal je een contributie van € 12,50 per maand.

 

Meer informatie over onze Shantygroep staat op de andere pagina’s. Wij wensen je veel lees- en kijkplezier.

 

 

Wij zijn lid van het VNK en de overkoepelende organisatie Shanty Nederland

Afbeelding met tekst

Beschrijving is gegenereerd met hoge betrouwbaarheid